Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Dare Your Blossom – workshop pentru femei

noiembrie 9 @ 5:00 pm 8:00 pm

[google-translator]

Suntem Energie Divina Creativa…

Suntem femei!
…înzestrate cu bucuria de a darui iubire si gingasie celor de lânga noi prin simpla prezenta, prin frumusete, naturalete si blandete. Suntem energie creatoare Divina.

Limitate și constrânse să se exprime deplin în unicitatea şi expresia proprie, personală, de credințe sau prejudecăți sociale, culturale, familiale, deconectate profund de la senzații și emoții, prinse în labirintul gândurilor, femeile au adesea o viață dezechilibrată și dizarmonioasă.

Un proverb chinezesc spună că:

„Nici un lanț nu e mai solid decât veriga lui cea mai slabă.” Iar pentru cele mai multe dintre femei veriga slabă este legată de senzualitate și sexualitate.

Adesea, acesta este locul unde femeile se prăbușesc emoțional și unde relațiile, familiile și comunitățile se destramă.

Atât de multe nevoi nerostite și neîmplinite și atât de puțină experiență în a le satisface, încât este nevoie de foarte puțin pentru a aduce la suprafata emoții precum frică, rușine, disperare.

De ce acest workshop?

Călătoria către senzualitatea conștientă este una care vă va ajuta să vă simțiți mai mult în corpurile voastre, să experimentați emoțiile mai profund, precum și capacitatea de a alege cum să răspundeți la emoțiile noastre.

O femeie conectată la propria senzualitate își da voie să experimenteze, face alegeri sănătoase pentru ea, pentru ceilalți și pentru întreaga planetă.
Este conectată și își dezvăluie ușor sinele emoțional și intim, împărtășește dragoste și încredere.

Abordarea holistică a călătoriei personale de reconectare cu esența feminina divină a femeilor pe care le-am însoțit de a lungul timpului m-a condus către crearea acestei abordări ce are în prim plan valorizarea emoțiilor, relațiilor, senzualitatii și sexualității într-o maniera atât de personala și unică in manifestare pentru fiecare dintre noi.
Conexiunea sexuală este rodul sănătății, bucuriei și conexiunii cu sine, și nu o strategie de a face față singurătății, temerilor de inadecvare sau eliberării emoționale prin orgasme cathartice.

Asadar, vă invit să facem un pas spre a ne reaminti împreună ceea ce natural putem manifesta ca senzualitate conștientă și explorându-ne sexualitatea în mod conștient să practicăm arta de a folosi plăcerea în scopul unei mai mari înțelegeri, compasiune, empatie și iubire.

Sunt Florica Motoc, psihoterapeut integrativ specializat în lucrul somatic cu trauma și te aștept într-o călătorie autentică în care psihoterapia, spiritualitatea și arta se împletesc într-o abordare personală, unică, vibrantă.

Locuri disponibile – 6 persoane
Locație- Focșani, str. Miorița 10
Durata – 17.00-20.00
Investiție – 330 Ron

Dare Your Blossom

Vezi site-ul web Organizator

Cabinet de Psihoterapie Integrativa – Florica Motoc

Strada Miorita nr 10
Focsani, Romania Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare