Despre mine

   Sunt psihoterapeut integrativ, trainer si un explorator pasionat al Vietii, imbin cu creativitate psihoterapia, practica somatica si spiritualitatea in procesul de recuperare prin care trec oamenii pentru a-si vindeca corpul erotic, rusinea, trauma sexuala si disonanta somatica. Sustinuta fiind de practica privata am visat din totdeauna sa inspir si sa aduc iubirea si adevarul in relatiile dintre oameni.
   Sunt un psihoterapeut vizionar ce indrazneste sa deschida o cale noua pentru ca viitorul vindecarii sa se manifeste. Cu pasiune pentru explorarea unor noi abordari in vindecarea traumei sexuale, cu orientare si implicare spirituala, imi asum si ascult chemarea inimii pentru a aduce calea Dare Your Blossom​®in domeniul PsihoEducatiei Somatice Sexuale. 
    Sunt asistent si provider in Somatic Experiencing​® Ro si, co-fondator al conceptului Somatic Personal ​Development®, un oncept de invatare inovativ in lucrul somatic cu sexualitatea si trauma sexuala. Locuiesc in Focsani, Romania, Europa, unde imi desfasor practica privata individuala si de grupuri