MENTORAT PRIVAT

- Program de leadership feminin-

   Prea multe dintre noi femeile putem fi la un moment dat blocate in propria viata, și asta nu pentru ca nu avem pregatirea academica adecvata pentru a reusi, ci pentru ca in interiorul nostru nu ne simțim suficient de puternice pentru a putea manifesta cu adevarat succesul.
   Fiecare dintre noi vine in aceasta viata cu talente, aptitudini si vise speciale, pe care le crestem si le rafinam pe masura ce ne maturizam. Aceste aspiratii si dorinte sunt viziunile sufletelor noastre, expresia pura a fiintei.
   Sacrificarea viselor personale sau minimizarea darurilor din frica sau ca o concesie fata de dorințele altora, ne țin, adesea, captive intr-o viata de dezamagire si regrete.
   Parte din misiunea sacră a unei femei este sa isi revizuiască viziunile personale atat pentru propria noastră implinire, cat si ca daruri pentru acest Pământ si întreaga umanitate. 

Spune DA vieții si manifestarii potentialul tau deplin. 

   Un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, o atitudine noua, o intelegere noua, ambitii si obiective noi.

  Semintele, intentiile tin de rabdare, muncă, bani, loialitate, frumusete, senzualitate si valori sufletesti.

    Asa s-a nascut programul de mentorat privat DareYourBlossom pentru femei.

  Acest concept ma defineste si stiu astazi ca misiunea mea este aceea de a aduce o constientizare radicala de sine, de a ghida femeile sa descopere adevărata bucurie si pasiunea pentru viață.

   Este bucurie pura emotia care ma motiveaza sa ghidez femeile catre lucrul cu intentiile si puterea de manifestare, este o stare de profundă vitalitate si conectare la natura si fortele Universului care susține createrea si evolutia noastra, a tuturor! 

Care este visul tau?

Ce cantec vibrează in inima ta?

Unde te afli in acest moment in viata ta?

Care sunt proiectele ce isi asteapta manifestarea?

Care sunt darurile tale personale atat de adanc ascunse?

Care sunt instrumentele cu care poti lucra?

Si nu in ultimul rand cine sunt oamenii pe care poti conta?

   Acest program este un angajament profund și personal de transformare la cel mai profund nivel, este despre recuperarea parților renegate din noi și despre detoxifierea de credințe, modele culturale si minciuni pentru ca tu sa te poți simti în siguranta pentru a fi tu cea adevărata, pentru ca tu sa poti fi in sinele tau.

Acest program nu este
O SOLUȚIE MAGICA SI NICI O RETETA IN 3 PAȘI.

   Este pentru femeia care isi dorește ca munca ei sa poata avea impact asupra vietii celorlalti si în același timp un sens spiritual profund si imbratiseaza oportunitatea de a evolua, de a renunța la iluzii si de a manifesta adevăratul sine ca viata, libertate si bucurie infinita.

Nu exista o cale scurtă si usoara.

  Poate fi acesta momentul în care sa faci pace cu durerea trecutului si sa imbratisezi aceasta oportunitate unica de a descoperi si de a imbratisa viata aici și acum.

   Este nevoie de curaj, de angajament si de multă determinare pentru a incepe aceasta calatorie de descoperire si de vindecare.

Despre mine

   Sunt Florica Motoc, femeie și asemeni tie si eu am fost aici. Multi ani am incercat sa aflu care era scopul meu de viață, crezand ca trebuie sa fie ceva neaparat maret.

   Am ratacit idealizand oameni și m-am prabusit sub presiunea culturală si a retelele de socializare care ne apasa tuturor butoanele rușinii de a nu fi suficient de buna.

   Astazi este mult mai simplu decat credeam, este o eliberare de la o presiunea de a fi "cineva" care nu este altceva decat nevoia copilăriei de "a fi" văzut de o figura a unui parinte, un exterior care valideaza existenta mea.

   Este despre acceptarea matura si cu intelepciune a vietii, a provocarilor care devin oportunitati ce ne conduc catre un nivel urmator de evolutie si crestere personala.

   Experiența personala si un studiu formal și informal aprofundat al ultimilor ani susțin acest program de mentorat privat destinat femeii care se deschide oportunități de a-si activa scopul și a-și debloca destinul, care indrazneste sa devina cel mai frumos dar in lume pentru ea insasi si pentru cei din jurul ei.

   Eu sunt aici, asa cum multe alte femei sunt in aceasta viata sa te ghidez pentru a-ti crea calea propriei infloriri. Este mai mult decat ti se arata din exterior, este un proces intim, interior, personal.

Da, sunt interesata de acest program!

Inscrie-te aici
newsletter
☞  Abonează-te la Newsletter pentru a fi informat despre lansările cursurilor și ofertele speciale  ☜
Thank you!