Dare Your Blossom   

WORKSHOP
pentru femei

Sutem femei!...
...înzestrate cu bucuria de a darui Iubire si gingasie celor de lânga noi prin simpla prezenta, prin frumusete, naturalete si blândete.

Suntem Energie Divina Creatoare

Limitate si constrânse sa se exprime deplin în unicitatea si expresia proprie, personala, de credinte sau prejudecati sociale, culturale, familiale, deconectate profund de la senzatii si emotii, prinse în labirintul gândurilor, femeile au adesea o viata dezechilibrata si dizarmonioasa.

Un proverb chinezesc spune ca: "Nici un lant nu e mai solid decât veriga lui cea mai slaba." Iar pentru cele mai multe dintre femei, veriga slaba este legata de senzualitate si sexualitate.

Adesea, acesta este locul unde femeile se prabusesc emotional si unde relatiile, familiile si comunitatile se destrama.

Atât de multe nevoi nerostite si neîmplinite si atât de putina experienta în a le satisface, încât este nevoie de foarte putin pentru a aduce la suprafata emotii precum frica, rusine, disperare.  

de ce acest workshop?

  Calatoria catre senzualitatea constienta este una care va va ajuta sa va simtiti mai mult în corpurile voastre, sa experimentati emotiile mai profund, precum si capacitatea de a alege cum sa raspundeti la emotiile voastre.
 O femeie conectata la propria senzualitate îsi da voie sa experimenteze, face alegeri sanatoase pentru ea, pentru ceilalti si pentru întreaga planeta.
  Este conectata si îsi dezvaluie usor sinele emotional si intim, împartaseste dragoste si încredere.

  Abordarea holistica a calatoriei personale de reconectare cu esenta feminina divina a femeilor pe care le-am însotit de a lungul timpului m-a condus catre crearea acestei abordari ce are în prim plan valorizarea emotiilor, relatiilor, senzualitatii si sexualitatii într-o maniera atât de personala si unica in manifestare pentru fiecare dintre noi.
  Conexiunea sexuala este rodul sanatatii, bucuriei si conexiunii cu sine, si nu o strategie de a face fata singuratatii, temerilor de inadecvare sau eliberarii emotionale prin orgasme cathartice.
  Comfortul relational, atat cu sine cat si cu ceilalti este tentatia de a ne satisface nevoile prin comportamente adictive care ne consuma de energie, ne lipsesc de bucuria si entuziamul de a trai.

Scopul?
Identifica o tema  personala

    Te invit sa facem un pas spre a ne reaminti împreuna ceea ce natural putem manifesta ca senzualitate constienta si explorându-ne sexualitatea în mod constient, sa practicam arta de a folosi placerea în scopul unei mai mari întelegeri, compasiune, empatie si iubire.
    ​În masura în care programul descris mai sus te ajuta sa identifici o tema personala, programeaza-ti un loc la unul dintre atelierele Dare your Blossom. Începând cu definirea nevoilor si obiectivelor tale, te voi însoti în calatoria ta.  Urmareste evenimentele actuale si atelierele cu acest subiect pe paginile de Facebook si Instagram.

contacteaza-ma