Acolo unde esti…

Atunci cand in procesul terapeutic sexualitatea este topicul central, desigur informatiile stiintifice ne ajuta sa ne orientam. Însa calatoria, explorarea, descoperirea sunt personale, unice si variate.

Descopar cu interes si optimism ca, desi apartinem unei culturi sociale care ne face sa ne simtim disfunctionali, defecti, raniti, nedemni de iubire si de neiubit, desi trauma poate umbri pentru o vreme bucuria vietii, suntem de fapt capabili sa fim încrezatori si sa ne îmbratisam fara frica sexualitatea noastra, atunci cand alegem constient sa facem asta.

Ma intorc in cabinet cu energie noua, creatoare, dupa o noua perioada de lucru personal intens, cu recunostinta pentru mentorii ce imi ghideaza Calea, respect pentru colegii si prietenii alaturi de care cresc si o Iubire infinita pentru toti ai mei care ma sustin.

Si, fie ca ne intalnim in dificultatea unei situatii din momentul prezent, fie ca ne dorim sa extindem explorarea in aceasta minunata arie a vieții noastre, indiferent de locul in care ne aflam acum in calatoria catre sexualitatea noastra, exista inca atat de multe lucruri de descoperit si infinite posibilitati de a ajunge acolo.

Dincolo de trauma, dincolo de toate mastile si conditionările sociale, exista o versiune autentica, o expresie unica a fiintei noastre ce asteapta sa fie revelata Lumii si Vietii.

#DareYourBlossom®

Foto – Sirbu Catalin http://www.catalinsirbu.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *