Jurnal de gathering, Eurotas Franta 2022

Un timp perfect al Echinoctiului de toamna si sentimentul ca desi traim într-o lume diferita de cea a lui Aristotel, unele lucruri nu se schimba niciodata. Femeile inca au grija de bebelusi, barbatii inca vaneaza (in alt mod decat in trecut desigur), oamenii inca tanjesc dupa Iubire, conexiune si un sentiment de apartenenta.

Înca experimentam initieri, chiar daca Riturile de trecere au fost indepartate, noi, oamenii, gssim modalitati de a ne autoinitia, conecta, vindeca.

Echinoctiu – lumina si intuneric echilibrat. Pentru antici, aceste vremuri semnificative au fost modalitati pe care le-au imitat pentru a naviga prin viata. Cu multa întelepciune, au folosit aceste metafore ale anotimpurilor si ale Echinoctiului si Solstitiilor pentru a-si realinia lumina interioara.

De aceea, astazi, cand ne facem timp pentru a face tranzitiile in anotimpurile vietii noastre, ne castigam din nou vitalitatea.
Ne oferim resetarea si reflectia profund necesare pe masura ce trecem într-un nou ciclu. Natura a fost si este dintotdeauna cel mai mare profesor al nostru. Nimic din natura nu ramane niciodata la fel.

Totul este curgere si noi suntem curgere, crestere, schimbare.

Nu există un scop final al vietii, ci Viata insasi este scopul.

21-25.09.2022 a fost pentru mine personal despre o întelegere profunda a vietii care traieste prin mine ca o expresie unica a celei care sunt.

Si da, uneori asta poate însemna o schimbare de mediu, prietenii, relatii, cariera pentru a renunta la o identitate falsa care ne blocheaza sa experimentam cu adevarat cine suntem, care ne este menirea si ce avem de adus in manifestare.
Sunt Florica Motoc, psihoterapeut integrativ specializat in lucrul somatic cu trauma, pasionat explorator al Vietii, in Iubire si respect pentru toti cei care suntem impreuna in aceasta experienta.


#DareYourBlossom®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *