Relatiile, incotro?

Asistam in tacere la durerea ascunsa a relatiilor in care suntem. Singuratate nerostita si joc frumos de scena.

Femei care accepta tradarea, abuzul in toate formele lui, umilinta de dragul unui statut social si a unui portret frumos de familie.

Femei pierdute in relatii triunghiulare, barbati rataciti in relaaii fara numar.

Adictii de alcool, substante, pornografie, manta perfecta a singuratatii si lipsei de conexiune umana reala.

Ne uitam si acceptam prin explicatii spirituale si fantasmagorice relatiile fostilor soti cu tinere de varsta fiicelor noastre. Si mai presus de orice, nu vorbim, ca sa nu deranjam.

Ne prefacem ca nu observam flirtul, „inocent” de altfel, in grupul nostru de prieteni.

Ne sfidam, noi femeile ce avem cativa ani în plus fata de celelalte, cum s-ar spune „trecute”, cersind farame de atentie nicicand primite la timp.

Suna trist, nu-i asa? Si parca lipsit de speranta, ai spune tu cel demascat aici?

Eu ti-as spune insa ca „te vad”, ca iti vad rana de tradare, de neiubire, de respingere, si poate asa, cine stie, macar pentru o secunda ai alege sa te întrebi daca ti-ai dori o viata si o relatie de cuplu in adevar, adica în IUBIRE.

Caci Iubirea este despre a trai in ADEVAR, oricat de infricosator ar putea parea asta.

Sa las aici o formula magica sau celebra reteta în 3 pasi vanduta atat de bine de terapeutii marketati nu este despre mine.

Pot doar sa spun ca sustin prin tot ceea ce sunt si fac psihoeducatia relationala si vindecarea traumelor personale ce ne impiedica adesea sa ne bucuram de viata si relatii implinitoare. Si asta cere asumarea responsabilitatii celor implicati deopotriva.

Sunt Florica Motoc, psihoterapeut integrativ specializat in lucrul somatic cu trauma, si cred în relatiile ce pot fi vindecate si reconstruite in adevarul celor ce au curajul sa si-l asume. Cred în Iubire, ca drept înnascut al fiecaruia dintre noi si cred in conectarea la sinele nostru cel mai profund ca un proces natural de integrare a ranilor din trecut.

DareYourBlossom®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *